lunes, 29 de abril de 2013

Concert per a escolars 'Musiqueries Simfòniques', amb Dani Miquel



“Hola xics i xiques...”, així va començar Dani Miquel el concert per a escolars que ahir va oferir amb la Banda Juvenil de l’Alcúdia, dirigida pel seu director i arranjador de la música Rafael Doménech i que l’anomenaren “Musiqueries Simfòniques”.

Gràcies al suport de la Regidoria de Cultura i de la d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia, vora 500 xiquets i xiquetes de primer i segon cicle de primària dels col·legis públics d’Heretats, Batallar i Les Comes i del Col·legi Sant Andreu varen gaudir d’un espectacle on van cantar, ballar, riure i fins i tot esglaiar-se amb la simbiosi de la veu i la música de Dani Miquel i de tots els instruments que formen la Banda Juvenil.

Amb “Cigronet”, “Cançó dels colors”, “Marieta, Marieta” o la “La Xata Merenguera”, Dani va conduir al jove públic al mon de la Banda de Música, ensenyant-los cada un dels instruments que la formen. El concert va acabar amb el “Merequeté”, que ballaren tots, mestres, alumnes, músics, director, perquè Dani Miquel, com si del “Flautista de Hamelín” es tractés, encantat a tot hom.

Caràtula del DVD: